Övriga frågor
Produktfrågor
Hur vet jag vad som passar till min enhet?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det kan vara svårt att veta vilka tillbehör som passar till vilken enhet. Ibland kan det verkligen vara en djungel!

Ett bra första steg är att ta reda på modellnumret på enheten du söker tillbehör till. Vi har gjort några guider för att visa hur man hittar det:

( iPad

iPhone

MacBook

Android-telefoner

Samsung Galaxy Tab

infoga länkar )

När du hittat ditt modellnummer och vilken enhet du har rekommenderar vi att du sedan går direkt till kategorin för enheten du har. Om du till exempel har en iPhone 11 går du direkt till den sidan via:

Mobiltillbehör ->Apple -> iPhone 11.

Sedan kan du välja det typ av tillbehör du söker (till exempel skal eller fodral).