Andre spørsmål
Produktspørsmål
Hvordan vet jeg hva som passer til enheten min?
Oppdatert over en uke siden

Det kan være vanskelig å vite hvilket tilbehør som passer til hvilken enhet. Noen ganger kan det virke som en jungel der ute!

Det første man bør gjøre er å finne modellnummeret på enheten du trenger tilbehør til. Vi har laget noen guider for å vise hvordan man gjør dette:

( iPad

iPhone

MacBook

Android-telefoner

Samsung Galaxy Tab

infoga länkar )

Når du har funnet modellnummeret og enheten din, anbefaler vi at du går rett til kategorien for denne enheten: For eksempel, hvis du har en iPhone 11, går du rett til denne siden via:

Mobiltilbehør ->Apple -> iPhone 11.

Deretter kan du velge hva slags tilbehør du ser etter (for eksempel deksel eller etui).