Reklamasjon
Produktet jeg har bestilt passer ikke (iOS)
Oppdatert over en uke siden

Hvis produktet du mottok ikke passer, start med å dobbeltsjekke ordrebekreftelsen for å bekrefte hva du har bestilt. Ordrebekreftelsen er sendt til e-postadressen du oppga da du la inn bestillingen.

Trekk deretter opp modellnummeret til enheten din for å sikre at den samsvarer med det du bestilte. Nedenfor er lenker til veiledninger for hvordan du finner modellnummeret ditt:
iPad

Hvis modellnummeret ikke stemmer overens med produktet du bestilte, kan du bytte feil produkt.

Dersom modellnummeret ditt samsvarer med produktet du har bestilt og du mistenker at du har mottatt feil produkt, ta kontakt med vår kundeservice via chat-boksen nederst til høyre så hjelper vi deg videre.