Ongelmia laskussani
Päivitetty yli viikko sitten

Minulle lähetettiin muistutus, vaikka olin jo maksanut laskuni

Todennäköisesti laskua ei ole maksettu. On myös mahdollista, että rahat saapuivat muistutuksen lähettämisen jälkeen, jolloin joudut myös maksamaan muistutusmaksun.

Lähetin sinulle tuotteen takaisin ja laskuni vanhenee todennäköisesti ennen kuin palautus on käsitelty

Useimmissa tapauksissa laskun päivämäärää on mahdollista pidentää. Voit tehdä tämän kohdassa "Omat sivut" osoitteessa https://www.walley.se/ ja Walley's-sovelluksessa (App Store, Google Play). Näet myös kaikki Walleyn maksamattomat laskut.

Laskuihin tai maksuihin liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Walleyn asiakaspalveluun:

Puhelin: 010-161 01 00

Arkisin - 08.00-18.00

lauantaisin - 10.00-16.00

sunnuntaisin - 10.00-15.00

Sähköposti: [email protected]