Kaikki kokoelmat
Palauta tai tavu
Rekisteröi palautus Walleylle

Jos olet valinnut laskun, suosittelemme keskeyttämään laskun Walleyn kanssa palatessasi

Päivitetty yli viikko sitten

Jos haluat tehdä palautuksen ja olet valinnut maksutavaksi laskun, voit siirtää laskun eräpäivää, jos laskua ei ole maksettu. Teet sen helposti Walleyn sovelluksessa (App Store, Google Play) tai osoitteessa https://www.walley.fi/

Jos haluat pysäyttää laskun erääntymisen, ole hyvä ja ota yhteyttä Walleyn asiakaspalveluun:

Puhelin: 09 3158 9947

Arkisin: 09.00-18.00

Lauantai: Suljettu

Sunnuntai: Suljettu

Mail: [email protected]

Laskua korjataan/perutaan, kun olemme hyväksyneet palautuksen. Jos laskulla on jäljellä summaa hyväksytyn palautuksen jälkeen, sinulle lähetetään päivitetty lasku.