Kaikki kokoelmat
Muut ongelmat
Tuotekysymykset
Mistä tiedän, mikä tuote sopii laitteeseeni?
Päivitetty yli viikko sitten

Voi olla vaikea tietää, mikä lisätarvike sopii mihinkin laitteeseen. Joskus tilanne voi olla todella sekavan tuntuinen.

Hyvä ensimmäinen vaihe on ottaa selvää siitä, mikä on sen laitteen mallinumero, johon etsit lisätarvikkeita. Olemme laatineet muutamia oppaita, joista näet, miten mallinumero löydetään:

( iPad

iPhone

MacBook

Android-puhelimet

Samsung Galaxy Tab

infoga länkar )

Kun olet löytänyt laitteen mallinumeron ja tiedon siitä, mikä laite on kyseessä, suosittelemme, että siirryt suoraan kyseisen laitteen kategoriaan. Jos sinulla on esimerkiksi iPhone 11, siirry suoraan sen sivuille tällä tavalla:

Puhelintarvikkeet ->Apple -> iPhone 11.

Sen jälkeen voit määritellä tarkemmin, minkä tyyppisiä lisätarvikkeita etsit (esim. suojakuori tai -kotelo).