Andre spørgsmål
Produkt spørgsmål
Hvordan ved jeg, hvad der passer til min enhed?
Opdateret over en uge siden

Det kan være svært at vide, hvilket tilbehør der passer til hvilken enhed. Nogle gange kan det virkelig være en jungle!

Et godt første skridt er at finde modelnummeret på enheden, du søger tilbehør til. Vi har lavet nogle vejledninger til, hvordan man finder det:

( iPad

iPhone

MacBook

Android-telefoner

Samsung Galaxy Tab

infoga länk )

Når du har fundet modelnummeret og hvilken enhed du har, anbefaler vi, at du derefter går direkte til kategorien for enheden, som du har. Hvis du for eksempel har en iPhone 11 går du direkte til den side via:

Mobiltilbehør ->Apple -> iPhone 11.

Derefter kan du vælge den type tilbehør, du søger (for eksempel cover eller etui).