Reklamation
Hvordan laver jeg en reklamation?
Opdateret over en uge siden

Hvis du ønsker at klage, har vi brug for følgende oplysninger:

• Dit navn

• Dit ordrenummer

• Hvilken produktreklamation gælder

• Detaljeret beskrivelse af, hvad der er galt med produktet

• Et par billeder eller en video, der viser problemet

Bemærk venligst, at du skal have bevis (fotos/video) på problemet for at kunne klage.

Når du har indsamlet alle de nødvendige oplysninger, indgiver du klagen ved at klikke på chatboksen nederst til højre. Klik derefter på "Chat med os" og vælg alternativt "Klage" efterfulgt af "Indgiv en klage". Følg derefter trinene i chatten.

Da de fleste reklamationer kan løses via e-mail, vi beder dig derfor om IKKE at returnere produktet inden du har været i kontakt med os via mail. I nogle tilfælde skal vi have produktet returneret, i de tilfælde meddeler vi det på e-mail.

Alle produkter vi sender ud er kontrollerede og fejlfrie. Skulle du mod forventning modtage et ødelagt produkt, beder vi dig reklamere dette indenfor 3 dage, så bytter vi dit produkt med det samme. Produktet må ikke bære præg af brug. Hvis produktet ikke er på lager, vil vi give besked om dette.