Retur og bytte
Hvornår behandlas min returnering?
Opdateret over en uge siden

Din returnering behandles indenfor 15 arbejdsdage fra vi har modtaget den. Har du sendt din returnering som et almindeligt brev har vi ikke mulighed for at kontrolere om vi har modtaget den, dette kan kun kontrolleres, hvis du sender returneringen med sporbar fragt.

Når din returnering er blevet behandlet får du en mail af os.

Har du betalt via Walley med konto, Mobile eller kort tilbagebetales beløbet til den konto/det kort du betalte med. Tilbagebetalingen foretages indenfor fem arbejdsdage fra vi har godkendt returneringen.