Levering
Information om levering

Leveringsmetoder tilgængelige

Opdateret over en uge siden

Information

De fleste ordrer sendes samme hverdag, men deadline for leveringer kommer an på dit valgte leveringsalternativ, mere information om det findes nedenfor. Ved eventuelle undtagelser, som for eksempel utbildning, finder du information på startsiden. Alle forsendelser sendes fra os til den oplyste adresse, hvis forsendelsen ikke kan afleveres i postkassen sendes den videre til nærmeste postkontor.

Deadline for levering samme hverdag:
Bring: 14.55 man - 15.15 tir-fre
PostNord: 15.15

Postnord Brev & Varubrev: 16.50 man-fre
Instabox: 18.20 - man-fre 17.25 - søn

Budbee: 18.20 - man-fre 17.25 - søn

Leveringsmetoder:

PostNord standard: Det forvalgte alternativ sendes som et almindeligt brev med posten (kan ikke spores).

PostNord Express: Sendt med PostNord som Express-brev (kan ikke spores). Afhængigt af varens størrelse kan den leveres direkte til din postkasse eller til din nærmeste postagent. Hvis varen leveres til en agent, sendes en meddelelse til dig via SMS eller e-mail med oplysninger om, hvor du kan afhente din vare.

Instabox box: Sendes til det Instabox-box du vælger ved kassen (sporbar). Du modtager en SMS med kode til afhentning når forsendelsen er leveret. I nogle tilfælde kan der kræves identifikation med NemID/MitID.

Instabox hjemmelevering: Leveres hjem med Instabox (sporbar). Du vælger allerede ved kassen hvornår du vil have forsendelsen leveret. I nogle tilfælde kan der kræves identifikation med NemID/MitID.

Budbee box: Sendes til det Budbee-box du vælger ved kassen (sporbar). Du modtager en SMS med kode til afhentning når forsendelsen er leveret. I nogle tilfælde kan der kræves identifikation med NemID/MitID.

Budbee hjemlevering: Leveres hjem med Budbee (sporbar). Du vælger allerede ved kassen hvornår du vil have forsendelsen leveret. I nogle tilfælde kan der kræves identifikation med NemID/MitID.

PostNord agent: Med PostNord-agenter kan du spore din ordre, og du vil modtage en SMS, en e-mail-underretning eller en brevmeddelelse, når din ordre er tilgængelig fra din nærmeste PostNord-agent. Din ordre leveres til agenten inden for 1-4 arbejdsdage.

Bring agent: Forsendelsen sendes til din nærmeste Bring agent (sporbar). Du modtager en sms, når din ordre er klar til afhentning.

Spor din ordre:
Vi anbefaler altid at vælge en sporbar fragtmetode for at kunne følge forsendelsen samt få hurtigere information om, hvornår forsendelsen bliver leveret/hvor du kan afhente den.