Var hittar jag kvittot för mitt köp?

Så fort du lagt din order får du en orderbekräftelse skickad till din angivna mailadress. Denna orderbekräftelse fungerar även som kvitto.

Om du inte mottagit orderbekräftelsen kan du kolla om den har hamnat i skräpposten, då den ibland hamnar där. Finns den inte i skräpposten kan du kontakta oss för vidare hjälp.

Om du valt att betala via Walley kan du även kontakta dom för att få ett kvitto, antingen direkt genom deras app (App Store, Google Play) eller på https://www.walley.se/