Var hittar jag min faktura?

Din faktura skickas från Collector via mail, önskar du få denna i pappersformat kontaktar ni Collectors kundtjänst.

För frågor gällande fakturor och betalning rekommenderar vi dig att vända dig direkt till Collector.
Detta eftersom alla betalningar sköts via Collector, oavsett om det gäller faktura, kort eller direktbanksbetalning.

Collector kundservice når du på:

Telefon: 010-161 01 00
Vardagar - 08.00-18.00
Lördagar - 10.00-16.00
Söndagar - 10.00-15.00

Mail: contactcenter@collectorbank.se

Vi har ingen fakturaavgift. All betalning sköts via Collector, oavsett om du väljer faktura, kort eller direktbanksbetalning.