Produkten jag har beställt passar inte

Om produkten du mottagit inte passar kan du börja med att dubbelkolla orderbekräftelsen som du fått skickad till din mail. Kontrollera att produkten du beställt stämmer överens med din enhet.

Om du är osäker på vad för enhet du har kan du ta fram ditt modellnumret för den, så kan du se exakt vilken enhet du har. Vi har gjort några guider för detta:

iPad
iPhone
MacBook
Android-telefoner
Samsung Galaxy Tab

Om modellnumret inte stämmer kan du göra ett byte av den felaktiga produkten.

Om modellnumret/enheten och orderbekräftelsen stämmer kan du kontakta oss för vidare hjälp.