Kontakta oss

Hittade du inte svaret på din fråga? Då kan du kontakta oss på följande sätt:

Du kan maila oss på support@skalhuset.se. Alla mail besvaras inom 48 timmar men oftast får du svar snabbare.

Du kan även chatta med oss. Klicka på chattrutan nere till höger så kommer du till vår chatt.

Vi finns på Facebook Messenger.

Du kan skicka meddelanden till oss på Whatsapp.
(OBS! Endast meddelande, ej samtal)

Vi har även kundtjänst via telefon. Vårt nummer för samtal är 010-188 99 09.

Du kan skicka SMS och MMS till oss. Vårt nummer för SMS/MMS är 076-776 76 47.
(OBS! Endast SMS/MMS, ej samtal)

Vår kundtjänst har öppet:
Måndag till torsdag: 08.00-19.00
Fredag: 08.00-15.00 samt 15.30-19.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt