Kontakta oss

Hittade du inte svaret på din fråga? Då kan du kontakta oss på följande sätt:

Du kan maila oss. Alla mail besvaras inom 48 timmar men oftast får du svar snabbare.

Du kan även chatta med oss. Klicka på chattrutan nere till höger så kommer du till vår chatt.

Vi finns på Facebook Messenger.

Du kan skicka meddelanden till oss på Whatsapp.
(OBS! Endast meddelande, ej samtal)

Vi har även telefonsupport. Vårat nummer för samtal är 010-1889909

Du kan skicka SMS och MMS till oss. Vårt nummer för SMS/MMS är 076-776 76 47
(OBS! Endast SMS/MMS, ej samtal)

Vår kundtjänst har öppet:
Måndag till Fredag: 08.00-20.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt