Var hittar jag kvittot för mitt köp?

Så fort du  lagt din order får du en orderbekräftelse skickad till din angivna mailadress. Denna orderbekräftelse fungerar även som kvitto.

Om du inte har mottagit orderbekräftelsen kan du kolla om den har hamnat i skräpposten, då det ibland händer att den hamnar där. Finns den inte i skräpposten kan du kontakta oss för vidare hjälp.

Om du valt Klarna som betalningsmetod  kan du även kontakta dem för att få ett kvitto, antingen direkt genom deras app, eller på Klarna.se.

Du kan enklast hitta ditt kvitto på Klarna-appen genom att logga in på dina sidor och sedan gå in på det aktuella köpet för att sedan "Ladda ner PDF" som står under "Mer information". Där kommer du åt ditt kvitto hos oss på SkalHuset.

Du kan också gå in på Klarna.se, leta upp beställningen och sedan klicka på "Ladda hem som PDF".