Information om leverans

Information:
Alla ordrar skickas samma vardag, men stopp-tid för utlevereras beror på ert valda fraktalternativ, mer information om det finns nedanför. Vid eventuella undantag som t.ex utbildning finner ni information på hemsidans förstasida. Alla försändelser skickas från oss till den angivna adressen, får försändelsen ej plats i brevlådan/brevinkastet kommer den att skickas vidare till närmaste utlämningsställe. Väljer ni fraktmetoden PostNord spårbart alt. Schenker Spårbart kan ni i kassan själva välja vilket ombud ni önskar att försändelsen ska skickas till.

Stopptid för utleverans samma vardag:

Företagspaket: 12.00
Schenker ombud: 12.00
Budbee: 14.00
PostNord ombud: 14.30
Brevfrakt 16.00

Inom Sverige:

PostNord Brev: 0 kr - Det förvalda alternativet skickas som ett vanligt brev med posten (ej spårbart). Endast privatpersoner.
Budbee: 49 kr - Hemleverans till din dörr kvällstid (17.00 till 22.00). Endast privatpersoner.
Schenker Ombud: 49kr - Spåra ditt paket via det kolli-id du erhåller av oss. Beställningar innan 12.00 skickas samma vardag, beställningar efter 12.00 skickas nästkommande vardag. Du får ett SMS när du kan hämta din beställning hos närmaste Schenker-ombud. Kostnadsfritt över 1500kr. Privat & företag.

PostNord Ombud: 79kr - Du kan enkelt spåra din beställning och du får ett sms när din order finns att hämta hos ditt ombud. Kostnadsfritt vid beställning över 1000kr. Privat och företag.

Företagspaket: 99kr - Företagspaket. Direktleverans till ert företag. För att spara på miljön skickas företagspaket varannan vardag. OBS. Endast företag

Spåra er beställning:
Vi rekommenderar alltid att välja fraktmetoden spårbart för att kunna följa försändelsen samt att snabbare få information om när den är levererad/vart ni kan hämta den.

För att enklare följa era försändelser rekommenderar vi appen "Mina Paket" från Unifaun. Där har ni möjlighet att få notiser samt övrig information om försändelsens resa till er. Glöm inte att lägga till ert telefonnummer och email-adress i appen, så synkas alla försändelser automatiskt till appen!

Finns i App Store och Google Play

För att kunna spåra försändelser från Budbee måste du ladda ned Budbees app. Via appen kan du göra din leverans personlig genom att anpassa leveransen efter dina behov.

Appen finns i App Store och Google Play.

Min beställning har ej kommit fram?
Förväntad leveranstid är 1-3 arbetsdagar, vid eventuell försening från PostNord kan det ta någon dag extra. Har ni dock fortfarande ej mottagit försändelsen efter 5-6 arbetsdagar från att ordern skickats från oss, kontaktar ni oss omgående så hjälper vi er.

Vad händer om jag ej har möjlighet att hämta ut mitt paket?
Har ni ej möjlighet att hämta ut paketet kontaktar ni oss i förväg, i de flesta fall går det givetvis att lösa. Kontaktat ni ej oss kommer den skickas tillbaka till oss som "Ej uthämtad/vägrad" vilket då kan tillkomma en extra kostnad för våra samt PostNords omkostnader.