Information om leverans

Information:
Alla ordrar skickas samma vardag, men stopptid för utlevereras beror på ditt valda fraktalternativ, mer information om det finns nedan. Vid eventuella undantag, som till exempel utbildning, hittar du information på hemsidans förstasida. Alla försändelser skickas från oss till den angivna adressen. Får försändelsen inte plats i brevlådan/brevinkastet kommer den att skickas till ditt närmaste utlämningsställe. Väljer du Instabox kan du i kassan själv välja vilken box du önskar att försändelsen ska skickas till.

Stopptid för utleverans samma vardag:
PostNord: 16.00
Instabox: 16.15

Inom Sverige:

Hämta i butik: 0 kr - När du väljer “Hämta i butik” i kassan kan du hämta din order i vår butik i Lunagallerian i Södertälje. Våra öppettider, adress och mer information kan du hitta på länken nedan. OBS. Endast personlig utlämning mot giltig svensk legitimation. Endast privatpersoner.

https://skalhuset.se/info/butik/

PostNord brev: 0 kr - Det förvalda alternativet skickas som ett vanligt brev med posten (ej spårbart). Levereras inom 2-5 vardagar då PostNord under 2021 börjar med utdelning av brev varannan dag. Beroende på försändelsens storlek kan den levereras direkt till brevlådan, annars kommer den till ditt närmsta PostNord-ombud. Du kommer i sådana fall få ett SMS eller en avi via brev med med information. Endast privatpersoner.

PostNord varubrev: 19kr - Skickas med PostNord som varubrev och levereras inom 1-3 vardagar (spårbart). Beroende på försändelsens storlek kan den levereras direkt till brevlådan, annars kommer den till ditt närmsta PostNord-ombud. Du kommer i sådana fall få ett SMS eller en avi via brev med med information. Endast privatpersoner.

Instabox: 29 kr - Leverans till vald Instabox, inom 0-3 dagar. I kassan väljer du själv vilken box det ska levereras till och får även en preliminär leveranstid. Notera att den tiden är endast preliminär och ingenting vi kan garantera. Du får ett SMS när din order skickas från oss och via länken i SMS:et kan du följa din försändelse. När försändelsen kommer fram till vald Instabox får du ett SMS med en kod som du använder för att hämta din order.

På grund av säkerhetsskäl kräver vi i vissa fall legitimering via Mobilt Bank-ID för Instabox.

Privat och företag.

PostNord ombud: 59 kr - Med PostNord ombud kan du spåra din beställning och du får ett SMS när din order finns att hämta hos ditt närmsta PostNord-ombud. 1-3 vardagar. Privat och företag.

PostNord hemleverans: 79 kr - Hemleverans med PostNord. När din försändelse skickats från oss får du en avi per SMS eller mail för att välja leveransalternativ för din försändelse. 1-3 vardagar. Endast privatpersoner.

PostNord företagspaket: 129 kr - Leverans till ditt företag med PostNord. Normalt görs endast ett leveransförsök. Om ingen är på plats för att ta emot försändelsen kommer försändelsen istället levereras till närmsta PostNord-ombud. Endast företag.

Spåra din beställning:
Vi rekommenderar alltid att välja en spårbar fraktmetod för att kunna följa försändelsen samt att snabbare få information om när den är levererad/vart du kan hämta den.

För att enklare följa din försändelse rekommenderar vi appen "Mina Paket" från Unifaun. Där har du möjlighet att få notiser samt övrig information om försändelsens resa till dig. Glöm inte att lägga till ditt telefonnummer och mailadress i appen, så synkas alla försändelser automatiskt till appen!
Appen finns i App Store och Google Play.

Min beställning har inte kommit fram
Förväntad leveranstid är 0-5 arbetsdagar, beroende på valt fraktsätt, vid eventuell försening kan det ta någon dag extra. Har du fortfarande inte mottagit försändelsen efter fem arbetsdagar från att ordern skickats från oss kontaktar du oss omgående så hjälper vi dig.

Längre leveranstid för PostNord brev
Under 2021 kommer PostNord frångå sin vanliga utdelning av post varje dag. Anledningen till ändringen är den stora minskningen i antalet brev som skett under dom senaste åren.

Detta innebär att leveranstiden för PostNord brev kommer öka från 1-3 arbetsdagar till 2-5. Vi kommer fortfarande skicka alla ordrar innan 16.00 samma dag, alternativt nästkommande vardag, men leveranstiden kommer vara längre än tidigare. Om du vill få din order snabbare än 2-5 arbetsdagar rekommenderar vi att du väljer något av våra andra leveranssätt, som dessutom även är spårbara. För mer information om hur det fungerar kan du läsa på PostNord hemsida: Varannandagsutdelning

Vad händer om jag inte har möjlighet att hämta ut mitt paket?
Har du inte möjlighet att hämta ut paketet kontaktar du oss i förväg, i de flesta fall går det givetvis att lösa. Kontaktar du inte oss kommer försändelsen skickas tillbaka till oss som "Ej uthämtad/vägrad" vilket då kan resultera i en extra kostnad för dig, för våra samt PostNords omkostnader. Mer information om detta kan du hitta i våra köpevillkor.