Information om leverans

Information:
Alla ordrar skickas samma vardag, men stopptid för utlevereras beror på ditt valda fraktalternativ, mer information om det finns nedanför. Vid eventuella undantag som till exempel utbildning finner du information på hemsidans förstasida. Alla försändelser skickas från oss till den angivna adressen, får försändelsen ej plats i brevlådan/brevinkastet kommer den att skickas vidare till närmaste utlämningsställe. Väljer du fraktmetoden Schenker Ombud eller Instabox kan du i kassan själv välja vilket ombud du önskar att försändelsen ska skickas till.

Stopptid för utleverans samma vardag:

Företagspaket: 14.00
Schenker ombud: 14.00
Budbee: 14.00
Instabox: 16.15
Brevfrakt: 16.00

Inom Sverige:

PostNord Brev: 0 kr - Det förvalda alternativet skickas som ett vanligt brev med posten (ej spårbart). Endast privatpersoner.

Instabox: 29 kr - Leverans till vald Instabox, inom 0-3 dagar. Du får ett SMS när din order skickats från oss och via länken i SMS:et kan du följa din försändelse. När försändelsen kommer fram till vald Instabox får du ett SMS med en kod som du använder för att hämta din order. Privatpersoner och företag.
Budbee: 59 kr - Hemleverans till din dörr kvällstid (17.00 till 22.00). Endast privatpersoner.
Schenker Ombud: 59kr - Spåra ditt paket via det kolli-id du får av oss. Beställningar innan 14.00 skickas samma vardag, beställningar efter 14.00 skickas nästkommande vardag. Du får ett SMS när du kan hämta din beställning hos närmaste Schenker-ombud. Kostnadsfritt över 1500kr. Privatpersoner och företag.

Företagspaket: 99kr - Företagspaket. Direktleverans till ert företag. För att spara på miljön skickas företagspaket varannan vardag. Endast företag

Spåra din beställning:
Vi rekommenderar alltid att välja en spårbar fraktmetod för att kunna följa försändelsen samt att snabbare få information om när den är levererad/vart du kan hämta den.

För att enklare följa din försändelse rekommenderar vi appen "Mina Paket" från Unifaun. Där har du möjlighet att få notiser samt övrig information om försändelsens resa till dig. Glöm inte att lägga till ditt telefonnummer och mailadress i appen, så synkas alla försändelser automatiskt till appen! Appen finns i App Store och Google Play.

För att kunna spåra försändelser från Budbee måste du ladda ned Budbees app. Via appen kan du göra din leverans personlig genom att anpassa leveransen efter dina behov. Appen finns i App Store och Google Play.

Min beställning har inte kommit fram?
Förväntad leveranstid är 1-3 arbetsdagar, vid eventuell försening från PostNord kan det ta någon dag extra. Har du dock fortfarande inte mottagit försändelsen efter 5 arbetsdagar från att ordern skickats från oss, kontaktar du oss omgående så hjälper vi dig.

Vad händer om jag inte har möjlighet att hämta ut mitt paket?
Har du inte möjlighet att hämta ut paketet kontaktar du oss i förväg, i de flesta fall går det givetvis att lösa. Kontakta du inte oss kommer försändelsen skickas tillbaka till oss som "Ej uthämtad/vägrad" vilket då kan resultera i en extra kostnad för dig, för våra samt PostNords omkostnader.