Var hittar jag min faktura?

Din faktura skickas från Klarna via mail, önskar ni få denna i pappersformat kontaktar ni Klarnas kundtjänst.

För frågor gällande fakturor och betalning rekommenderar vi dig att vända dig direkt till Klarna.
Detta eftersom alla beställningar sköts via Klarna, oavsett om det gäller faktura, kort, Klarna Direkt eller direktbanksbetalning.
Klarnas kundservice når ni på länken nedan:

https://www.klarna.com/se/kundservice/

Vi har ingen fakturaavgift. All betalning sköts via Klarna, oavsett om du väljer faktura, kort, Klarna Direkt eller direktbanksbetalning.

Inga extra avgifter tillkommer oavsett vilket betalningsalternativ du väljer.