Byte av produkt/felbeställning

Om du beställt fel produkt, eller av någon annan anledning vill byta produkt, returnerar du  produkten du vill byta (som en vanlig retur) och lägger sedan en ny beställning på den produkt du vill ha.

Returinstruktioner:

Vid ett ångrat köp står du för returfrakten. Hur du skickar tillbaka produkten bestämmer du själv. Du kan till exempel skicka tillbaka den som ett vanligt brev med frimärken eller så kan du skicka returen spårbart. Om du bestämmer dig för att skicka returen spårbart måste du skicka den med PostNord då vi endast hämtar ut spårbara försändelser från dem. Behöver du hjälp med hur du ska skicka returen rekommenderar vi att du går till ditt närmsta postombud.

Du kan även köpa en retursedel av oss på denna länk: skalhuset.se/retur, denna kostar 39 kr. Vi kommer då att dra av 39 kr från returbeloppet.

I returen får du gärna skriva ut och skicka med din följesedel som du fått mailad till dig. Har du ingen möjlighet att skriva ut följesedeln skickar du med en lapp med ditt ordernummer. Returen skickar du sedan till:

SkalHuset.se
C/O Lowwi AB
Gränsbovägen 4A
15242 Södertälje

När vi har mottagit och behandlat returen krediterar vi din order. Du får ett mail av oss så fort vi har behandlat din retur.
Har du valt Klarna som betalningsmetod sköter de krediteringen. Detta tar cirka 1-3 arbetsdagar.
Har du betalat med Swish blir du återbetald via Swish inom ett dygn från att vi godkänt returen.

OBS:
Har returen ej frankerats tar vi ut en avgift på 90 kronor för våra och PostNords omkostnader. För att kunna ångra ditt köp får produkten ej ha spår av användning. Om produkten kommer i en förpackning som är plomberad, får plomberingen ej vara bruten. SkalHuset.se förbehåller sig rätten att ta ut en avgift för eventuell värdeminskning och dra av det från returbeloppet. Vi förbehåller oss även rätten att inte acceptera använda produkter i retur.

Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.