Har ni en fysisk butik?

På grund av de rådande omständigheterna kring covid-19 har vi stängt hämtningen tills vidare.

Nej, vi har ingen fysisk butik i nuläget. Däremot kan du hämta din order hos oss.

I kassan väljer du "Hämta på vårt lager i Södertälje". När din beställning är redo att hämtas, får du ett mail av oss. Har du inte fått ett mail, är din beställning inte redo. Våra öppettider för hämtning är måndag - fredag 11.00 - 17.00, endast helgfria vardagar.

Vänligen notera att det inte går att handla på plats, utan att alla beställningar måste läggas i förväg via hemsidan. Vi accepterar endast hämtning av personen som står på ordern, mot uppvisande av giltig legitimation utfärdad i Sverige, såsom ID-kort, pass och körkort. Vi kan inte lämna ut beställningar till bud.