Produkten jag har beställt passar inte

Om produkten du har mottagit inte passar så kan du börja med att kolla i orderbekräftelsen som du har fått skickad till din email. Kontrollera att produkten du har beställt stämmer överens med din enhet.

Om du är osäker på vad för enhet du har kan du ta fram ditt modellnumret för den, så kan du se exakt vilken enhet du har. Vi har gjort några guider för detta:

iPad
iPhone
MacBook
Android-telefoner
Samsung Galaxy Tab

Om det inte stämmer så kan du göra ett byte på den felaktiga produkten.

Om modellnumret/enheten och orderbekräftelsen stämmer så kan du kontakta oss för vidare hjälp.