Hur vet jag vad som passar till min enhet?

Det kan vara vara svårt att veta vilka tillbehör som passar till vilken enhet. Ibland kan det verkligen vara en djungel!

Ett bra första steg är att ta reda på modellnumret på enheten du söker tillbehör till. Vi har gjort några guider för att visa hur man hittar det:

iPad
iPhone
MacBook
Android-telefoner
Samsung Galaxy Tab

När du sedan har hittat ditt modellnummer och vilken enhet du har så rekommenderar vi att du sedan går direkt till den kategorin för enheten du har. Till exempel om du har en iPhone 11 så går du direkt till den sidan via:
Mobiltillbehör ->Apple -> iPhone 11.
Sedan kan du välja det typ av tillbehör du söker (t.ex skal eller fodral).