Kontakta oss

Hittade du inte svaret på din fråga? Då kan du kontakta oss på följande sätt:

Vi besvarar alla ärenden måndagar till torsdagar 9.00 - 16.00 och fredagar 10.00 - 15.00

Du kan maila oss. Alla mail besvaras inom 48h men oftast får du svar snabbare.

Du kan skicka SMS och MMS till oss. Vårt nummer för SMS/MMS är 076 776 76 47
(OBS! Endast SMS/MMS, ej samtal)

Vi finns på Facebook Messenger.

Du kan skicka meddelanden till oss på Whatsapp.

Vi har även telefonsupport. Vårat nummer för samtal är 010-1889909

Du kan även chatta med oss. Klicka på chattrutan nere till höger så kommer du till vår chattwidget.