Vart hittar jag kvittot på mitt köp?

Så fort du har lagt din order så får du en orderbekräftelse skickad till din email. Denna orderbekräftelse fungerar även som kvitto.

Om du ej har mottagit orderbekräftelsen så kan du kolla om den har hamnat i skräpposten, då det ibland händer att den hamnar där. Finns den ej i skräpposten så kan du kontakta oss för vidare hjälp.

Om du har valt Klarna som betalningsmetod så kan du även kontakta dem för att få ett kvitto, antingen direkt genom deras app, eller på Klarna.se.

Du kan enklast hitta ditt kvitto på Klarna-appen genom att logga in på dina sidor och sedan gå in på det aktuella köpet för att sedan "Ladda ner PDF" som står under Mer information. Där kommer du åt ditt kvitto hos oss på Skalhuset.

Ni kan också surfa in på Klarna.se, leta upp beställningen och sedan klicka på "Ladda hem som PDF"