Har ni en fysisk butik?

På grund av det rådande omständigheterna kopplade till Corona-viruset har vi stängt hämtningen tills vidare.

Nej, vi har ingen fysisk butik i nuläget. Däremot så kan man hämta sin order hos oss.

I kassan väljer du "Hämta på vårt lager i Södertälje". När din beställning är redo att hämtas, får du ett mail av oss. Har du ej fått ett mail, är din beställning ej redo. Våra öppettider för hämtning är måndag - fredag 11.00 - 17.00. Endast helgfria vardagar.

Vänligen notera att det inte går att handla på plats, utan alla beställningar måste läggas i förväg via webbutiken. Vi accepterar endast personliga hämningar mot uppvisande av gilltig legitimation utfärdade i Sverige, så som ID-kort, pass och körkort. Vi kan ej lämna ut beställningar till bud.