Andre spørsmål
Hvem er SkalHuset og gaminghuset?
Oppdatert over en uke siden

Butikken har vært på nett siden 2011, da vi sendte ut bestillinger fra Norge. Vi har vært i Sverige siden våren 2012 og sommeren 2016 ble selskapet overtatt av nåværende eier. SkalHuset består i dag av 16 ansatte.

Siden oppstarten har SkalHuset levert mer enn 1 000 000 bestillinger til fornøyde kunder i Sverige, Finland, Norge og Danmark.

Målet vårt er at du skal kunne kjøpe et deksel, etui eller skjermbeskytter, uten at det koster for mye.

I 2022 åpnet vi søsterbutikk til SkalHuset i form av spillehuset. Der finner du et stort utvalg av forskjellig spilltilbehør i alle kategorier: PC, konsoll og mobile gaming.

Mangler du noe på siden vår? Eller har vi ikke skallet til deg? Ta så kontakt med oss ​​ved å klikke på ikonet nederst til høyre.