Walley
Oppdatert over en uke siden

I samarbeid med Collector Bank AB tilbyr vi betaling med Walley. Walley samler alle de viktige betalingsmetodene i en og samme løsning – velg mellom direkte bank og kortbetaling, faktura eller delbetaling (betalingsalternativene kan variere over tid). Du bestemmer selv hvilken betalingsmetode du vil benytte i kassen før du bekrefter kjøpet. Kort- og bankbetaling skjer enkelt uten at du trenger å forlate siden.

Faktura eller delbetaling innebærer at du får varene tilsendt hjem før du betaler. Du kan deretter velge å enten betale hele beløpet med en gang, eller dele det opp i mindre deler. Forfallsdatoen kan variere og vises på fakturaen eller delbetalingsvarselet som sendes til deg. Leveringskostnader samt eventuelle avgifter som er lagt til vises i kassen før du bekrefter kjøpet.

For å kunne velge faktura eller delbetaling må du oppgi din folkeregistrerte adresse som leveringsadresse og du må være fylt 18 år ved bestillingstidspunktet. Det utføres en kredittsjekk som i noen tilfeller innebærer at det innhentes kredittopplysninger. Ved forsinket eller manglende betaling vil et gebyr og forsinkelsesrente bli belastet.

På https (infoga länk) samt i Walleys app ( infoga länkar till App Store, Google Play) kan du se alle dine ubetalte fakturaer fra Walley.

Betalingsmetoder

Kortbetaling: Ved kortbetaling trekkes beløpet direkte ved kjøpstidspunktet.

Direktebetaling med Trustly: Med Trustly betaler du direkte med bankoverføring. Hvis du velger Trustly som betalingsmetode, velger du i neste steg din bank, fyller inn personnummeret ditt, velger innloggingsmetode, for eksempel mobil Bank ID eller kortleser. I neste steg logger du inn på din bank der du kan velge hvilken konto betalingen skal trekkes fra. Beløpet trekkes direkte fra din konto på kjøpstidspunktet.

Direktefaktura: En faktura sendes til din oppgitte e-postadresse så snart bestillingen din har forlatt lageret vårt. Fakturaen har forfallstid på 14 dager.

Kredittkonto/månedsfaktura: Betalingsmetoden kredittkonto samler alle kjøpene dine i løpet av en kalendermåned. Månedsfakturaen vil bli sendt til deg via e-post neste måned.

Delbetaling: Ved kjøp over 1000 NOK kan du velge delbetaling som betalingsmetode. Delbetaling av kjøp opptil 12 måneder er rentefritt. Dersom bestillingen din har høyere ordreverdi, kan du i noen tilfeller også velge delbetaling av kjøpet ditt på 24 måneder samt 36 måneder. Ved delbetaling på 24 samt 36 måneder blir det lagt til en kredittrente. Observer at det alltid blir lagt til et etableringsgebyr og et varslingsgebyr ved delbetaling.

Delbetaling på 3 måneder – Når du velger delbetaling av kjøpet ditt på 3 måneder, tillegges 0 % kredittrente, etableringsgebyr på 95 NOK og varslingsgebyr på 39 NOK per måned.

Delbetaling på 6 måneder – Når du velger delbetaling av kjøpet ditt på 6 måneder, tillegges 0 % kredittrente, etableringsgebyr på 195 NOK og varslingsgebyr på 39 NOK per måned.

Delbetaling på 12 måneder – Når du velger delbetaling av kjøpet ditt på 12 måneder, tillegges 0 % kredittrente, etableringsgebyr på 295 NOK og varslingsgebyr på 39 NOK per måned.

Delbetaling på 24 måneder – Når du velger delbetaling av kjøpet ditt på 24 måneder, tillegges 9,95 % kredittrente, etableringsgebyr på 295 NOK og varslingsgebyr på 39 NOK per måned.

Delbetaling på 36 måneder – Når du velger delbetaling av kjøpet ditt på 36 måneder, tillegges 11,95 % kredittrente, etableringsgebyr på 395 NOK og varslingsgebyr på 39 NOK per måned.

Hva er 3D Secure?

Alle betalingsmetoder krever identifisering via 3D Secure.

3D Secure er en sikkerhetsløsning for betalinger på internett som er utviklet av kortnettverkene VISA og Mastercard. 3D Secure betyr at kortkunden, i tillegg til kortopplysningene sine, også må verifisere seg med enda en metode for å fullføre betalingen sin, for eksempel med et passord, Bank ID og Digipass. 3D Secure beskytter deg som kunde mot bedragerier der kriminelle prøver å gjennomføre kjøpt med stjålne kortopplysninger (såkalte CNP-bedragerier).

Walleys kundeservice:

Telefon: 22 41 14 55

Hverdager - 08.00-18.00

Lørdager - 10.00-16.00

Søndager - 10.00-15.00