Retur og bytte
Når behandles returen min?
Oppdatert over en uke siden

Returen din vil bli behandlet innen 15 virkedager etter at vi har mottatt den. Hvis du har sendt returen din som vanlig brevpost, har vi ingen mulighet til å kontrollere om vi har mottatt den før behandling. Dette kan kun kontrolleres hvis du har sendt returen som sporbar forsendelse.

Når returen din er blitt behandlet, vil du motta en e-post fra oss.

Hvis du har betalt med Vipps, vil du bli refundert via Vipps, innen 24 timer etter at returen er godkjent.

Hvis du har betalt via Walley med konto eller betalingskort, vil refusjonen settes inn på den kontoen/betalingskortet du betalte med. Refusjonen vil bli gjort innen fem virkedager etter at vi har godkjent returen din.

Hvis du har valgt faktura som betalingsmetode, vil fakturaen kanselleres, justeres eller krediteres. Hvis du allerede har betalt fakturaen, vil du få refundert beløpet til kontoen det ble trukket fra. Hvis du bare har returnert en del av bestillingen din, vil beløpet på fakturaen din justeres. Hvis du ennå ikke har betalt fakturaen, vil den bli kansellert. Alt dette skjer innen fem virkedager etter at vi har godkjent returen din.