Åpningstider

Vær oppmerksom på at vi for øyeblikket bare tilbyr kundeservice på svensk og engelsk.

Kundetjenesten vår er åpen:

Mandag - Torsdag: 08.00-19.00
Fredag: 08.00-15.00 og 15.30-19.00
Søndag: 14.00-21.00

Du kan kontakte oss via e-post, SMS, Whatsapp, chatte direkte på nettsiden eller via Facebook Messenger. Svartiden på e-post er vanligvis kortere enn 48 timer, men på travlere tidspunkter – som for eksempel under Black Friday og i julen – kan svartiden være noe lengre.