Åpningstider

Vær oppmerksom på at vi for øyeblikket bare tilbyr kundeservice på svensk og engelsk.

Kundetjenesten vår er åpen mandag–fredag mellom 09.00 - 15.00. Du kan kontakte oss via e-post, SMS, Whatsapp, chatte direkte på nettsiden eller via Facebook Messenger. Svartiden på e-post er vanligvis kortere enn 48 timer, men på travlere tidspunkter – som for eksempel under Black Friday og i julen – kan svartiden være noe lengre.