Åpningstider

Vær oppmerksom på at vi for øyeblikket bare tilbyr kundeservice på svensk og engelsk.

Vår kundeservice har følgende åpningstider:

Telefon:
Mandag-fredag: 09.00-12.00

Chatt:
Mandag-torsdag: 09.00-16.00
Fredag: 09.00-12.00

Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Du kan kontakte oss via e-post, SMS, Whatsapp, chatte direkte på nettsiden eller via Facebook Messenger. Svartiden på e-post er vanligvis kortere enn 48 timer, men på travlere tidspunkter – som for eksempel under Black Friday og i julen – kan svartiden være noe lengre.