​Registrer retur hos Collector

Hvis du ønsker å returnere en vare og valgte fakturabetaling ved bestilling, men ennå ikke har betalt fakturaen, kan du flytte forfallsdatoen på fakturaen din. Det gjør du via Collector-appen (App Store, Google Play) eller gjennom minasidor.collector.no. Hvis du ønsker å sette fakturaen din på midlertidig pause, kan du kontakte Collectors kundeservice på:

Telefon: 22 41 14 55
Hverdager 08.00–18.00
Lørdager 10.00–16.00
Søndager 10.00–15.00

Mail: contactcenter@collectorbank.no