Hvor finner jeg kvitteringen for kjøpet mitt?

Så snart du legger inn bestillingen din, vil vi sende en ordrebekreftelse til den angitte e-postadressen din. Denne ordrebekreftelsen fungerer også som en kvittering.

Hvis du ikke har mottatt ordrebekreftelsen din, kan du se om den har havnet i søppelposten din, da den enkelte ganger havner der. Hvis den ikke ligger i søppelposten, kan du kontakte oss for ytterligere hjelp.

Hvis du har valgt Collector som betalingsmåte, kan du også kontakte dem for å få en kvittering, enten direkte via appen deres (App Store, Google Play) eller på collector.no.