Hvor finner jeg fakturaen min?

Fakturaen din sendes fra Collector via e-post. Hvis du ønsker å motta den i papirformat, kan du kontakte Collectors kundeservice.

For spørsmål angående faktura og betaling anbefaler vi at du kontakter Collector direkte.

Dette er fordi betalingen håndteres via Collector, uansett om det gjelder faktura, kort eller direkte bankbetaling.

Kontakt Collectors kundeservice på:

Telefon: 22 41 14 55

Hverdager 08.00–18.00

Lørdager 10.00–16.00

Søndager 10.00–15.00

E-post: contactcenter@collectorbank.no

Vi har ingen fakturagebyr. Alle betalinger håndteres av Collector, uansett om du velger faktura, kort eller direkte bankbetaling.