Kontakt oss

MERK! Vi tilbyr kun kundeservice på svensk og dansk.

Fant du ikke svaret på spørsmålet ditt? Da kan du kontakte oss på følgende måte:

Du kan sende oss en e-post. Alla e-poster besvares innen 48 timer, men du får som regel svar raskere.

Du kan sende SMS og MMS til oss. Vårt nummer for SMS/MMS er +46 (0)76–776 76 47
(OBS! Kun SMS/MMS, ikke samtaler)

Vi finnes på Facebook Messenger.

Du kan sende meldinger til oss på Whatsapp.

Vi har også telefonsupport. Vårt nummer for samtaler er

+46(0)10–1889909

Du kan også chatte med oss. Klikk på chattevinduet nederst til høyre, så kommer du til chatten vår.

Vår kundeservice har åpent:
Mandag til Fredag: 08.00-20.00

Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket