Hva koster frakten?

SkalHuset tilbyr gratis levering til Norge via PostNord brevfrakt. Her kan du lese mer om leveringsmetodene våre:

PostNord standard: 19 NOK - Standard leveringsalternativ sendes som vanlig brev med posten (ikke sporbar). Hvis forsendelsen er for stor, vil du motta melding om å hente den ved nærmeste utleveringssted. Gjelder kun privatpersoner. Leveringstid 2-7 virkedager.

PostNord Express: 29 NOK - Sendt med PostNord som ekspressbrev og levert innen 2-3 virkedager. Avhengig av størrelsen på varen, kan den leveres direkte til postkassen din eller til din nærmeste postagent. Hvis varen blir levert til en agent, blir det sendt en melding til deg via SMS eller e -post med informasjon om hvor du kan hente varen din. Levert til deg via PostNord. Bare privatpersoner.