Missä tilaukseni on?

Heti, kun tilauksesi on lähetetty, saat meiltä sähköpostiviestin. Mikäli et ole saanut sähköpostia, tilaustasi ei ole vielä lähetetty. Tuote voi olla esimerkiksi tilaustuote, jolloin toimitusaika on pidempi, 5–15 työpäivää. Tällaisissa tapauksissa tilauksesi lähetetään heti, kun tuotetta löytyy varastosta.

Mikäli olet epävarma siitä, onko tuotteesi tilaustuote, voit tarkistaa tämän tilausvahvistuksesta, jonka sait sähköpostitse. Jos tuote on tilaustuote, tuotenumeron vieressä on keltainen infokuvake:

Voit myös helposti etsiä tuotteen verkkosivuiltamme. Voit etsiä kirjoittamalla tuotenumeron hakukenttään, joka löytyy ylhäältä vasemmalla. Jos tuote on tilaustuote, se näyttää tältä:

Jos näyttää siltä, että tuote on tilaustuote etkä halua odottaa, voit ottaa meihin yhteyttä, jotta voimme järjestää vaihdon toiseen tuotteeseen. Huomaathan, että emme voi tehdä osatoimituksia tilauksille. Tilaus lähetetään, kun kaikki tuotteet ovat varastossa. Jos tilauksesi on lähetetty Postin kautta, voit seurata lähetystäsi helposti alla olevan seurantanumero.

Lähetysten seuraamisen helpottamiseksi suosittelemme kokeilemaan OmaPosti-sovellusta. Siellä sinun on mahdollista saada ilmoituksia ja muuta tietoa lähetyksen saapumisesta sinulle