Yhteydenotto

Asiakaspalvelumme on avoinna:
Maanantaista torstaihin: 9.00-16.00
Perjantaisin: 10.00 - 15.00.

Huom! Asiakaspalvelumme palvelee ainoastaan ruotsiksi ja englanniksi

Ota yhteyttä Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Siinä tapauksessa voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Voit lähettää meille sähköpostia. Kaikkiin sähköposteihin vastataan 48 tunnin sisällä, mutta usein jopa nopeammin.

Voit myös keskustella kanssamme. Napsauta oikeassa alakulmassa olevaa chat-ruutua, niin pääset chat-sovellukseemme.

Löydät meidät myös Facebook Messengeristä.

Voit lähettää meille viestin WhatsAppin kautta.