Yhteydenotto

Asiakaspalvelumme on avoinna:
Maanantaista torstaihin: 9.00-16.00
Perjantaisin: 10.00 - 15.00.

Viikoilla 31 ja 32 vastausaika voi olla pidempi kuin 48 tuntia lomavapauden takia.

Huom! Asiakaspalvelumme palvelee ainoastaan ruotsiksi ja englanniksi

Ota yhteyttä Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Siinä tapauksessa voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Voit lähettää meille sähköpostia. Kaikkiin sähköposteihin vastataan 48 tunnin sisällä, mutta usein jopa nopeammin.

Voit myös keskustella kanssamme. Napsauta oikeassa alakulmassa olevaa chat-ruutua, niin pääset chat-sovellukseemme.

Löydät meidät myös Facebook Messengeristä.

Voit lähettää meille viestin WhatsAppin kautta.