Yhteydenotto

Huom! Perjantai 19/3, asiakastuki on avoinna Klo 8.00–11.00.

Huom! Asiakaspalvelumme palvelee ainoastaan ruotsiksi ja englanniksi

Ota yhteyttä Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Siinä tapauksessa voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla:

Voit lähettää meille sähköpostia. Kaikkiin sähköposteihin vastataan 48 tunnin sisällä, mutta usein jopa nopeammin.

Voit myös keskustella kanssamme. Napsauta oikeassa alakulmassa olevaa chat-ruutua, niin pääset chat-sovellukseemme.

Löydät meidät myös Facebook Messengeristä.

Voit lähettää meille viestin WhatsAppin kautta.

Asiakaspalvelumme on avoinna:

Maanantai-Perjantai: 08.00-20.00