Mistä löydän kuitin ostokselleni?

Heti, kun olet tehnyt tilauksesi, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Tämä tilausvahvistus toimii myös kuittina.

Jos et ole vastaanottanut tilausvahvistusta, kannattaa tarkistaa, ettei se ole päätynyt roskapostiin, sillä joskus se saattaa päätyä sinne. Jos sitä ei löydy roskapostienkaan joukosta, pyydämme ottamaan yhteyttä meihin ja autamme sinua.

Mikäli olet valinnut maksutavaksesi Klarnan, voit olla myös heihin yhteydessä saadaksesi kuitin, joko suoraan heidän sovelluksestaan tai verkkosivuston Klarna.fi kautta.

Voit helposti löytää kuittisi Klarnan sovelluksesta kirjautumalla profiiliisi ja valitsemalla sitten kyseisen ostoksen ja tämän jälkeen "Lataa PDF-tiedosto", joka löytyy kohdasta Lisätietoja. Sieltä saat kuittisi SkalHusetilla tekemästäsi ostoksesta.

Voit myös vierailla sivustolla Klarna.fi, etsiä tilauksesi ja sitten klikata "Lataa PDF-muodossa".