Tietoa toimituksesta Suomeen

Tietoa:

Kaikki tilaukset lähetetään samana arkipäivänä, mutta toimituksen lähetysaika riippuu valitsemastasi toimitusvaihtoehdosta, josta löydät lisätietoa alla. Löydät aina tietoa mahdollisista poikkeuksista, kuten koulutuksista, kotisivuiltamme. Kaikki tilaukset lähetetään meille ilmoitettuun osoitteeseen. Jos lähetys ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan lähimpään noutopisteeseen. Jos valitset toimitustavaksi Schenkerin tai Instaboxin, voit itse valita kassalla, mihin lähetys toimitetaan.

Saman päivän toimituksen viimeinen lähetysaika:

Kirjeposti: 16.00

Posti: 14.00

Suomessa:

PostNord Kirje: 2€- Esivalittu vaihtoehto, lähetetään tavallisena kirjepostina PostNordin kautta (ei jäljitettävä). Vain yksityishenkilöille.

Posti: 4€ - Jäljitettävä toimitus Postin kautta valitsemaasi toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin, toimitus 2–4 arkipäivän kuluessa. Kun tilauksesi on lähetetty, saat seurantanumeron, jonka avulla voit seurata lähetystä Postin kotisivuilla tai OmaPosti-sovelluksessa (App Store, Google Play). Saat vielä noutoilmoituksen joko tekstiviestinä/sähköpostitse ja/tai kirjeenä, kun tilaus on noudettavissa.

Lähetyksen seuranta:

Suosittelemme aina valitsemaan seurattavan toimitusvaihtoehdon, jotta voit seurata paketin kulkua sekä saada nopeammin tietoa siitä, milloin se on toimitettu ja mistä sen voi noutaa.

Postin lähetyksiä voi seurata joko Postin kotisivuilla, mihin tarvitset sähköpostitse lähetetyn seurantatunnuksen, tai OmaPosti-sovelluksen kautta. Sovelluksen kautta voit seurata lähetystä sekä saada ilmoituksen, kun lähetys on noudettavissa. Sovellus on saatavilla App Storesta ja Google Play -kaupasta.

Tilaukseni ei ole saapunut?

Arvioitu toimitusaika on 2–5 arkipäivää, huomioiden mahdolliset PostNordin ja Postin viivästykset, jotka saattavat viivästyttää lähetyksen toimitusta joitakin päiviä. Suosittelemme kuitenkin olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos tilaus ei ole saapunut 10 arkipäivän kuluessa, niin autamme sinua.

Mitä tapahtuu, jos en pääse noutamaan lähetystä?

Pyydämme olemaan meihin yhteydessä etukäteen, useimmat tapaukset voidaan tietenkin ratkaista. Tilaus palautuu meille noutamattomana, jos et ole meihin yhteydessä ja ilmoita viiveestä, mistä saattaa aiheutua sinulle lisäkuluja meille ja Postnordille aiheutuneiden kulujen vuoksi.