Kaikki kokoelmat
Muut ongelmat
Ota meihin yhteyttä
Keitä SkalHuset ja gaminghouse on?
Päivitetty yli viikko sitten

SkalHuset on ollut verkossa vuodesta 2011, jolloin lähetimme tilauksia Norjasta. Olemme olleet Ruotsissa keväästä 2012 lähtien ja kesällä 2016 yritys siirtyi nykyiselle omistajalle. SkalHuset työllistää tällä hetkellä 16 työntekijää.

SkalHuset on alusta lähtien toimittanut yli 1 000 000 tilausta tyytyväisille asiakkaille Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa.

Tavoitteemme on, että voit ostaa kuoren, kotelon tai näytönsuojan ilman, että se polttaa lompakkoasi.

Vuonna 2022 avasimme SkalHusetin sisarliikkeen gaminghouse. Sieltä löydät laajan valikoiman erilaisia ​​pelitarvikkeita kaikissa luokissa: PC-, konsoli- ja mobiilipelaamiseen.

Kaipaatko jotain sivuiltamme? Vai eikö meillä ole kuorta sinulle? Tai ehkä mallisi puuttuu? Ota sitten meihin yhteyttä klikkaamalla oikeassa alakulmassa olevaa kuvaketta.