Kaikki kokoelmat
Toimitus
Tiedot toimituksesta

Toimitustavat saatavilla

Päivitetty yli viikko sitten

Tiedot

Kaikki tilaukset lähetetään samana arkipäivänä, mutta toimituksen lähetysaika riippuu valitsemastasi toimitusvaihtoehdosta, josta löydät lisätietoa alla. Löydät aina tietoa mahdollisista poikkeuksista, kuten koulutuksista, kotisivuiltamme. Kaikki tilaukset lähetetään meille ilmoitettuun osoitteeseen. Jos lähetys ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan lähimpään noutopisteeseen.

Saman päivän toimituksen viimeinen lähetysaika:

Bring: 14.55 maanantai - 15.15 tiistai-perjantai
PostNord kirjelähetys: maanantai-perjantai 16.50

PostNord express: 16.50

Budbee: 18.20 - maanantai-perjantai 17.25 - sunnuntai

Suomessa:

PostNord kirje: Esivalittu vaihtoehto, lähetetään tavallisena kirjepostina PostNordin kautta (ei jäljitettävä). Vain yksityishenkilöille. (Ei jäljitettävä).

PostNord express: Lähetetään PostNordin kautta Express-kirjeenä (ei jäljitettävä). Tuotteen koosta riippuen se voidaan toimittaa suoraan postilaatikkoosi tai lähimpään noutopisteeseesi. Jos lähetys toimitetaan noutopisteeseen, saat ilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostitse sisältäen tiedon siitä, mistä voit noutaa lähetyksesi. Toimitetaan sinulle PostNordin kautta. Vain yksityishenkilöille.

Bring-agentti: Lähetys lähetetään lähimmälle Bring-agenttillesi (jäljitettävä). Saat tekstiviestin, kun tilauksesi on noudettavissa.

Budbee box: Sujuva ja nopea toimitus valitsemaasi pakettiautomaattiin. Kun paketti on saapunut, saat tekstiviestin, jossa on PIN-koodi.

Budbee kotiinkuljetus: Seurattava kotiinkuljetus kotiovelle Budbee kanssa valitsemanasi päivämääränä.

SkalHuset pidättää oikeuden muuttaa toimitustapaa sekä meidän että asiakkaan turvallisuuden vuoksi. Huomioithan, että emme koskaan vaihda edullisempaan toimitustapaan kuin minkä olet itse valinnut.

Lähetyksen seuranta:

Suosittelemme aina valitsemaan seurattavan toimitusvaihtoehdon, jotta voit seurata paketin kulkua sekä saada nopeammin tietoa siitä, milloin se on toimitettu ja mistä sen voi noutaa.