Hvornår behandlas min returnering?

Din returnering behandles indenfor 10 arbejdsdage fra vi har modtaget den. Har du sendt din returnering som et almindeligt brev har vi ikke mulighed for at kontrolere om vi har modtaget den, dette kan kun kontrolleres, hvis du sender returneringen med sporbar fragt.

Når din returnering er blevet behandlet får du en mail af os.

Har du betalt med Collector via konto eller kort tilbagebetales beløbet til den konto/det kort du betalte med. Tilbagebetalingen foretages indenfor fem arbejdsdage fra vi har godkendt returneringen.

Har du valgt faktura som betalingsmetode makuleres, justeres eller krediteres fakturaen. Hvis du allerede har betalt fakturaen vil du blive tilbagebetalt for det du returnerede, til den konto du betalte fra. Har du kun returneret en del af din ordre, vil beløbet på fakturaen blive justeret. Hvis du endnu ikke har betalt fakturaen vil den blive slettet. Alt dette sker indenfor fem arbejdsdage fra vi har godkendt din returnering.