Information om levering i Danmark

Information:

Alle ordrer sendes samme hverdag, men deadline for leveringer kommer an på dit valgte leveringsalternativ, mere information om det findes nedenfor. Ved eventuelle undtagelser, som for eksempel utbildning, finder du information på startsiden. Alle forsendelser sendes fra os til den oplyste adresse, hvis forsendelsen ikke kan afleveres i postkassen sendes den videre til nærmeste postkontor.

Deadline for levering samme hverdag:

Brevfragt: 16.00
PostNord agent: 16.00

Inden for Danmark:

PostNord standard: 19 DKK - Det forvalgte alternativ sendes som et almindeligt brev med posten (kan ikke spores). Kun privatperson.

PostNord Express: 39 DKK - Sendt med PostNord som Express-brev og leveret inden for 2-4 arbejdsdage. Afhængigt af varens størrelse kan den leveres direkte til din postkasse eller til din nærmeste postagent. Hvis varen leveres til en agent, sendes en meddelelse til dig via SMS eller e -mail med oplysninger om, hvor du kan afhente din vare. Leveret til dig via PostNord. Kun privatperson.

PostNord agent: 59 DKK - Med PostNord-agenter kan du spore din ordre, og du vil modtage en SMS, en e-mail-underretning eller en brevmeddelelse, når din ordre er tilgængelig fra din nærmeste PostNord-agent. Din ordre leveres til agenten inden for 1-4 arbejdsdage. Kun privatperson.

Spor din ordre:

Vi anbefaler altid at vælge en sporbar fragtmetode for at kunne følge forsendelsen samt få hurtigere information om, hvornår forsendelsen bliver leveret/hvor du kan afhente den.

Min ordre er ikke ankommet?

Forventet leveringstid er 3-8 arbejdsdage, ved eventuel forsinkelse fra PostNord kan det tage nogle dage ekstra. Har du dog stadig ikke modtaget forsendelsen efter 10 arbejdsdage fra ordren er blevet sendt fra os, så tag kontakt til os med det samme, så hjælper vi dig.

Hvad sker der, hvis jeg ikke har mulighed for at afhente min pakke?

Har du ikke mulighed for at afhente din pakke, kontakter du os i forvejen, i de fleste tilfælde kan det løses. Hvis du ikke kontakter os, vil forsendelsen returneres til os som "Ikke afhentet/nægtet modtagelse", hvilket kan resultere i ekstra omkostninger for dig for at dække vores samt PostNords ekstra udgifter.