Information om levering i Danmark

Information:

Alle ordrer sendes samme hverdag, men deadline for leveringer kommer an på dit valgte leveringsalternativ, mere information om det findes nedenfor. Ved eventuelle undtagelser, som for eksempel utbildning, finder du information på startsiden. Alle forsendelser sendes fra os til den oplyste adresse, hvis forsendelsen ikke kan afleveres i postkassen sendes den videre til nærmeste postkontor. Vælger du fragtmetoden Instabox, kan du ved kassen selv vælge, hvilket fragtfirma du ønsker, at forsendelsen skal sendes til.

Deadline for levering samme hverdag:

Brevfragt: 16.00
PostNord agent: 16.00
Instabox: 16.15

Budbee: 14.00

Inden for Danmark:

PostNord standard: 19 DKK - Det forvalgte alternativ sendes som et almindeligt brev med posten (kan ikke spores). Kun privatperson.

Instabox: 29 DKK -  Levering til valgt Instabox, inden for 0-3 dage. Du får en SMS, når din ordre sendes fra os, og via linket i SMS'en kan du følge din forsendelse. Når forsendelsen ankommer til valgte Instabox, får du en SMS med en kode, som du anvender til at hente din ordre.  Kun privatpersoner.

Budbee: 49 DKK - Levering hjem til din dør. Din ordre vil være fremme hos dig inden for 1-2 arbejdsdage. Kun privatpersoner.

PostNord agent: 69 DKK - Med PostNord-agenter kan du spore din ordre, og du vil modtage en SMS, en e-mail-underretning eller en brevmeddelelse, når din ordre er tilgængelig fra din nærmeste PostNord-agent. Din ordre leveres til agenten inden for 1-4 arbejdsdage. Kun privatperson.

Spor din ordre:

Vi anbefaler altid at vælge en sporbar fragtmetode for at kunne følge forsendelsen samt få hurtigere information om, hvornår forsendelsen bliver leveret/hvor du kan afhente den.

For at kunne spore forsendelser fra Budbee skal du downloade Budbees app. Via appen kan du gøre din forsendelse personlig ved at tilpasse leveringen til dine behov. Appen fås i App Store og Google Play.

Min ordre er ikke ankommet?

Forventet leveringstid er 3-8 arbejdsdage, ved eventuel forsinkelse fra PostNord kan det tage nogle dage ekstra. Har du dog stadig ikke modtaget forsendelsen efter 10 arbejdsdage fra ordren er blevet sendt fra os, så tag kontakt til os med det samme, så hjælper vi dig.

Hvad sker der, hvis jeg ikke har mulighed for at afhente min pakke?

Har du ikke mulighed for at afhente din pakke, kontakter du os i forvejen, i de fleste tilfælde kan det løses. Hvis du ikke kontakter os, vil forsendelsen returneres til os som "Ikke afhentet/nægtet modtagelse", hvilket kan resultere i ekstra omkostninger for dig for at dække vores samt PostNords ekstra udgifter.