Hvad koster forsendelsen?

SkalHuset tilbyder brevfragt via PostNord fra 19DKK samt sporbar fragt med BudBee og Instabox. Her kan du læse om vores leveringsmetoder:

PostNord standard: 19 DKK - Det forvalgte alternativ sendes som almindeligt brev med posten (kan ikke spores). Er brevet for stort, vil du få en advisering om at hente dit brev på det nærmeste postkontor. Kun for privatpersoner. Leveringstid 3-8 hverdage.

Sporbart brev: 39DKK- Sendt med Asendia som sporbart brev og leveret inden for 1-4 hverdage (sporbart). Afhængig af varens størrelse kan den leveres direkte til din postkasse eller til din nærmeste postagent. I sådanne tilfælde modtager du en SMS eller en meddelelse via brev med information.  Leveret til dig via PostNord. Kun privatpersoner.

Instabox: 29 DKK - Levering til valgt Instabox, indenfor 0-3 dage. Du får en SMS, når din ordre sendes fra os, og via linket i SMS'en kan du følge din forsendelse. Når forsendelsen ankommer til valgte Instabox får du en SMS med en kode, som du anvender til at hente din ordre. Kun privatpersoner.

PostNord agent: 69 DKK - Med PostNord-agenter kan du spore din ordre, og du vil modtage en SMS, en e-mail-underretning eller en brevmeddelelse, når din ordre er tilgængelig fra din nærmeste PostNord-agent. Din ordre leveres til agenten inden for 1-4 arbejdsdage.