Hvad koster forsendelsen?

SkalHuset tilbyder brevfragt via PostNord fra 19DKK samt sporbar fragt med BudBee og Instabox. Her kan du læse om vores leveringsmetoder:

PostNord standard: 19 DKK - Det forvalgte alternativ sendes som almindeligt brev med posten (kan ikke spores). Er brevet for stort, vil du få en advisering om at hente dit brev på det nærmeste postkontor. Kun for privatpersoner. Leveringstid 3-8 hverdage.

Instabox: 29 DKK - Levering til valgt Instabox, indenfor 0-3 dage. Du får en SMS, når din ordre sendes fra os, og via linket i SMS'en kan du følge din forsendelse. Når forsendelsen ankommer til valgte Instabox får du en SMS med en kode, som du anvender til at hente din ordre. Kun privatpersoner.

Budbee: 49 DKK - Levering hjem til din dør. Din ordre vil være fremme hos dig inden for 1-2 arbejdsdage. Kun privatpersoner.

PostNord agent: 69 DKK - Med PostNord-agenter kan du spore din ordre, og du vil modtage en SMS, en e-mail-underretning eller en brevmeddelelse, når din ordre er tilgængelig fra din nærmeste PostNord-agent. Din ordre leveres til agenten inden for 1-4 arbejdsdage.